20 Şubat 2012 Pazartesi

ayaklarım benden hesap sorarmısın?

Ne güzel başlık oldu ama,cidden bu ayaklarımın cumartesi pazar benden çektiğini kendi bilir.
Ananemin anjiyo-stent olmasından mütevellit teyzemin evinde kalıyor olması dolayısıyla,sabah 7 de kalkan bir oğlum olması dolayısıyla saat 9 da evi terkediyoruz,terkediyoruz terketmesine ama arabayı bir türlü çalıştıramıyoruz bizim emektar artık emekliye ayrılsa çok iyi olacak yoksa ateşe vericem birgün kendisini,araba çalışmayınca bir türlü babamı çağırdım hemen aküyü boşaltmışım,babamın arabasından bizim arabaya birşey bağladık birşey adını bilmiyorum sonra çalıştı Lanettttttttt..
Ananeme gittik Demir kuzenimin ufak kızını sonrada büyük kızını patakladı.Ortamda kendisinden başka kimseyle ilgilenilmeyecek haşaa hemen mobing.Uyuttuk sıpaları Özkanlar pazarı bizi bekler,her zaman olmasada bu sefer epey güzel ucuzdu.Zara'nın bluzlarını 5-6 liraya aldım.Demir'e yine Zara'nın pantolonlarını 7,5 Tl ye aldım.İşyerime yakın olması sebebiyle Zarayı epey ziyaret ediyorum.Birebir aynısı güle güle giyelim.
Büyük teyzemlerden çıkıp,küçük teyzemlere yemeğe geçtik,Demir kızları pataklayınca süremiz doldu dedik:)

Babamızı metrodan almaya gittik,Demir'e bak merdivenlerden kim iniyor diyorum.KafKaf dedem diyor.İyi bak dedim hımmm Mert o gelmesin Kafkaf dedem gelsin.Hay senin...............
Neyse yemekler afiyetle mideye indirildikten sonra haydi evimizee zira özledim.

Pazar sabahı Cumartesi ben evde olmayınca dolapta bomboş market yolları,malum çarşı pazar bütün alışverişi bizzat kendim yaparım.Cüce;
Baba nereye gidiyosun,
Bakkala
Ben de
Hemen gelicem çok soğuk.
Seni istimiyom ben
Kimi istiyon
dedemi...
Al dedim oğlunuda kahvaltınızıda dedenizde yapın size iyi günler!
Sen gelmiyormusun falan demesine fırsat bırakmadım,
Özledi çocuk dedesini,bizim hesaplar ayrı,çocuğumun dünyası bembeyaz ne benim,ne bir aile üyesinin,ne de herhangi bir kişinin grileştirmesine izin vermem.Çocuğum bir yana dünya bir yana.
Giderken sevgiliye;
Çocuğuma laf söyleyeni,inciteni üzerim dedim gönderdim.
İyi ki göndermişim okadar mutlu döndü kü eve,
Bana sarıldı beniz özlemiş öyle dedi,sonra bütün yaptıklarını büyük bir heyecanla anlattı,
Dedemle kahvaltı yaptık,dişlerimizi fırçaladık,tırnaklarımı kesti,efe oynadık,babamın işine gittik,dedem araba almış beyaz kocaman anne!!! ama sonra dedem kayboldu nereye gitti bilmiyorum,bizde eve geldik dedi süt istiyorum uyucam dedi sütünü bitirmeden uyudu kaldı..
Uyanınca sözleştiğimiz üzere İlknurlarla Seyirtepe'ye gittik çok beğendim,manzara nefis,çocuklar için oyun salonu var hemen yanına oturduk zaten.Orada Demir'den yaşça büyük çocuklara tembihledim,
ben şu masada oturuyorum,kapıyı kapatıyorum,lütfen açık bırakmayın,
eğer sizi üzerse haber verin,ona öğretmenlik yapın o sizin kardeşiniz dedim..
O kadar tatlılardı ki büyük bir görev almışcasına ilgilendiler Demir'le,
Ortam nefis ,manzara muhteşem,etleri enfes ama porsiyonlar biraz küçük,garsonlar berbat fiyatlar orta karar.tavsiye ederim,yazın daha güzel olduğuna eminim.

Ordan İkea'ya geçtik,acil Demir'e yatak ihtiyacımız var karyolasına sığmıyor artık,çok ta deli yatıyor zaten,
O kadar inceyki tahtaları zıplasa kırılacak gibi almadık.Şu araba yataklardan alsak ne kadarda hoşuna gider,onlarada bakacağım muhtemelen onlardan alacağım,öneriniz ve alıpta memnun kaldığınız bir marka model varsa lütfen yazın..

Sağlıcakla Kalın

2 yorum:

Fatma dedi ki...

Yoğun bir hafta geçirmişsin belli, annene geçmiş olsun acil şifalar, yatak konusuna gelince arkadaşımda bir tane var sanırım çilekten. sünger yatakla mobilya kısımının birleşme noktaları bana çok keskin köşeli gelmişti ne bileyim oğluşu giydirirken yatırırken falan rahatsızlık duyuyor insan, belki şimdiki modeller daha farklıdır bilemiyorum bence araba modelli alacaksan oğluşla iyice test et derim. İyi bir hafta dilerim sana.

MELTEM dedi ki...

Fadişçim ananem ya annem değil o iyi şükür.
çileğinkinin ucuz modeli var,dediğin gibi keskin kenarlı ,güzel oln var oda 1500 tl çok pahalı geldi bana..