1 Kasım 2010 Pazartesi

annesinin birtanesi!!

daha öncede yazdığım gibi kuzu çok hasta oldu 40 derece ateşi de gördük çok zor bir hafta geçirdik ailece işe bırakıp gidemedim Demir'i Mert'te öyle sürekli yanındaydık.Fazlaca yanında olduk herhalde çok vıcık vıcık olduk :)Antibiyotik kullanmadı bu aya kadar diye sevinirken en babasından 1 gr lık 2 tane iğnesini yedi.Geçti çok şükür ama bayağı hırpalandık.





1 hafta yatmasının verdiği sıkıntıda olsa gerek dönüşü muhteşem oldu oğlumun Allahım artık sadece hareketli diyemiyor evet benim oğlum Yaramaz diye bilicem biliyorum biliyorlarr!!Yani totosuna pire yapışmış gibi sürekli hareket ediyor,oturamıyor yerine 3 aydır kilosu aynı 12 kg. boyu 88 cm. boy iyi uzuyor maşallah!!


29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI olması sebebiyle perşembe yarım gün,cuma tam gün tatildi yuppiiiiiiiiiiiiiiii....

Demir'de cuma günü epey iyiydi canım arkadaşım İlknur,Ersoy ve minik İlkeyi de alarak metroya alışverişe gittik.Demir her gördüğü çikolata paketine saldırdı diyebiliriz.Tüp Çikolatayı kutusuyla aldı ya PES dedik Mertle.Alışverişimizi yaptık bize geldik yemeğimizi yedik.Gece 1'e kadar uyumayan zıpalar ve biz keyifli bir gece geçirdik.

Cumartesi sabahı kahvaltımızı yaptık,babamız pazara gitti bütün gün keyif yaptık.Saat 18:00'de dedemiz Demir'i özlemiş bizi çağırdı gittik.Dede Demir'e Demir dedeye aşık 02:00 de anca uyudu ben 1 haftanın verdiği yorgunlukla yattığım pozisyonda kalkmışım ;bir de ne göreyim oğlum babasına sarılmış uyuyor

Seviyorum uleynnnn sizi erkeklerim benimm..

Pazar sabahı da Kumsallara davetliydik.Doğduğundan beri hep birlikte sıpalar Gülşen'le aynı işyerinde olmamızdan ve de aralarında 2 ay olmasından dolayı gelişimlerini en ince ayrıntılarına kadar biliyoruz.Kumsal sanki benim kızım, Demir'de Gülşen'in kuzusu gibi Allah uzun ömür versin ikisine de..Kumsal'ın ısınma turları bitince Demir'i öptü,pek keyiflendi benim kaymak..Birlikte oynadılar ne çabuk büyüdüler dün gibi hamileliğimiz.



 








eve dönerken Mehmet dede aradı 3 gündür Demir'i görmüyor özlemiş Yarebbim:) bide anamlara uğradık. Çok iyi gezdik bu hafta ve de çok yorulduk ama herşey çok güzel oğlumla kocamla!!

Not: Demir Hey gidinin efesi;efesi eflerin efesi şarksısında Efe gibi oynuyor bide ayağını yere vuruyor şaka gibi.Mehmet dedesinden öğrendi herkesi oynatıyor.Babamda gerçekten güzel oynar dedemdi bu işin piri nur içinde uyu!! 

Hiç yorum yok: