24 Kasım 2010 Çarşamba

Bayram!!


Merhabaaa!!!

Hava süperdi bu bayram yine gezmekten hiç dinlenemedik.Birinci günü anneme,sonrada Mert'in amcasına gittik öğretmen halamızda ordaydı bir taşla iki kuş misali.zaten bayram geldimi benim ilk düşündüğüm şey Demir'in hasta olmaması ,10 damla UMCA'yı verdikten sonra çıktık yola.Öğretmen hala özlemiş çok, Borada ordaydı çok güzel oynadılar hepbirlikte onları izledik. Halit Babama kardeşi Aynur Halaya ve Halis Amcaya oğlum bayılıyor gözleri farklı bakıyor onlara,aynı duygular onlarda da var,kan çekiyor sanıyorum aşıklar birbirlerine,



Babam (Halit) grip olduğu için gidemedik,babam için hiç güzel birşey değildi ama Demir'in hasta olunca bronşite çevirme durumundan dolayı mecbur kaldık.

Demir'in et aşkı bayramla birlikte fena kabarmış olacakki yarım bacağı yemiştir.Sebzelere burun kıvırıp yüzünü ekşiten çocuğum genlerinden dolayı kokusunu uzaklardan aldığı kavurmanın pişmesini bekleyemeyecek kadar sabırsız ,nasıl ağlıyor bir an önce vermemiz için.


3.günü Çeşmedeydik. servet,selma teyzem, enişteler,kuzenim ayşe ceylin yavuz,biz ve annemler DUBLE MAİLE biraradaydık çok keyifli 2 günü de orda geçirdikten sonra.Babamlara (Halit) gittik, bir gecede orda kaldık Dedesi çok özlemiş kuzuyu,kuzuda onu dede yat yatıyor,sürün sürünüyor Hey gidi Halit Şahin bunu sana başkası yapamazdı :)))


Eve dönerken Deyzim arıyor enişte balık almış  bir kasa tazecik yupppiiiiiiii.Onlara transfer oluyoruz güzel bir rakı,balık faslından sonra evimize dönüyoruz.Kahretsin pazar ne çabuk geçti diye öfff püfflenirken kuzularım geliyor.
Nasılda özlemişim herşeyim benim bu üçlü.Can verilir CAN!!Demir delirmiş gibi nasıl bağırıyor kızları görünce sevinç çığlıkları 4 gün görüşemediler bayağı hasret kalmışlar.

Dip Not:Bu arada Demir şu an tam kimlik bulma çabasında; bulurkende çok ben merkezci dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanıyooo onun bu davranışlarına karşılık dur yapma etme diyen zihniyeti kınıyorumm.


Hiç yorum yok: