13 Aralık 2010 Pazartesi

KAADAM adAN (KARDAN ADAM)

Cuma akşamı traş oldu kuzum sonunda!!Çok yakıştı çok yakışıklı oldu.Artık saç yönünü belirlememiz gerektiği söyledi berber bizde belirledik sağa doğru.beğenmezse değiştirsin biz çok sevdik küçük adamım benimmm.

Yarabbi!!! yıllardan sonra kar gördük ne mutlu bize.Cumartesi sabahı suyla karışık kar yağdı.Soğuk çok soğuk...Oyun grubuna gidiyorduk arabanın camına gelen karları anlamlandırmaya çalışan Demir; bu!bu!bu!bu! diye epeyce bir süre öğrenmeye çalıştı başardı da! Alışveriş merkezinde gördüğü kardan adam onun artık ,
KAAADAm Adan' ıydı.Cansumda böyle söylerdi bebekken.Şöyle derdi;

KADAM ADAM YAPALIM
BURNUNA AVUŞ TAKALIM.
ÜŞÜYOOO BU HAVADA,
BOYNUNA AKKI SARALIM....

Canım benim ne piskopattık yüz kere söyletirdik sıra kuzu da!!

Oyun grubu Demir için keyifli yine öyleydi.Arkadaşları da öyle daha bir sahiplenmişlerdi bu hafta hiç yabancılık çekmediler.Bu hafta Demir'i babasının gözetimine bırakarak alışveriş yapmaya gittik kuzenim ve Funda ile.Döndüğümüzde saat dolmuş babalar hazırlamıştı bile çocukları.Hasret kalmışım yalnız alışverişe saatin nasıl geçtiğini anlayamadım.Kocam bana bir beyaz çikolatalı mocca ısmarladı çok seviyorummmmm içmelere doyamadım.Kipadan da yılbaşı ağacı süslemelerimizi aldık.Babaya inat!!
(Gavur işi bunlarrrrrr,KOCA Dadaş)

Halit babamlardaydık haftasonu MAAİLE!!Demir dedesiyle çok keyifliydi aşklarını anlatmama gerek yok aynı öyleydi.Deniz'de ordaydı Demir göz hapsindeydi.

Deniz'i TOSUN,TOSUN diye seven Halit Babamın ''Dedesinin tosunu kim'' sorusuna BUU diye parmağınla  Deniz'i gösteren Demir bizi bayağı şaşırttı,oysa Dedesi Deniz'i severken kıskandığı ve paylaşamadığı için bakmaz,dinlemiyor gibi görünür,Meğer kayıttaymış...Akıllı Oğlum benim (Benim diye demiyorum yani:)))

Deniz&Demir


2 yorum:

Fatma dedi ki...

Ne güzel alışveriş yapmışsınız, benimde şöyle salına salına bir alışveriş yapasım var. Oyun grubunun güzel gitmesine sevindim:)

MELTEM dedi ki...

gelebilirsen bekleriz:)