15 Haziran 2011 Çarşamba

gösteri-2 yaş



Dün gösterimiz vardı acayip heyecan yaptım.Birde işe giz katmaları daha çok cezbetti ne yapacaklarından bir haberdik.Saat tam altıda yerimizi aldık.dedeler,ananesi,babanesi,öğretmen halası,halası ve kuzeni ve ana-babası!Şirinler olmuş oğlum,malum daha küçük iki zıplıyor bir seyircilere bakıyor duruyor tekrar oynuyor,tekrar duruyor,yapısından kaynaklı çok ta fazla uyacağını sanmıyordum ama ilk bölüm iyi geçti.Saat 19:30 du ilk gösteride.İkinci gösteriyi bekliyoruz merakla ama saat 21:00 hala olan birşey yoktu.DMR'in uyku saati geldi ve beni bir telaş aldı emindim,şuan huzursuzdur muhtemelen uykusu geldiği için mızmızdır hatta ağlıyor olabilir diye.Öğretmenlerinden ikisini aradım tel.cevap vermedi çok geçe kaldıklarını söyleyecektim 2 yaş için ulaşamadım.tam yerime geçmek üzereyken,DMR ve arkadaşları gösteri yapmak üzere sahneye çıktı DMR'le gözgöze geldik,durur mu artık hiç,uykuda gelmiş,Anne Anne diye tutturdu tabi sahnenin önüne doğru geldim,el çırptım falan ama nafileeeee.İstedim öğretmeninden aldık ve gösterinin bitmesini beklemeden eve dööndük.

Yani emeklerine sağlık güzel bir organizasyon hazırlamışlar ama bizim yaş için uygun değilmiş bunu anladım,yada farklı bir saat olsaydı daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum.Yinede oğlum takım elbise ve şirinler kıyafetiyle çok yakışıklıydı.

2 yorum:

Fatma dedi ki...

İki yaş gerçekten çok erken, geçen gün Günün çorbasının bir yazısını okudum ve hak verdim. Bu tür gösteriler çocuklar için pek uygun olmuyor, kuzenimin gösterisine gittim ve çocukların bir süre sonra ne kadar yorgun, ışıkların altında bıkkın, biri ağlar, biri çişim der, birinin uykusu gelir, biri kalabalığı sevmez. Kuzenimi gösterinin ortasında aldık götürdük, çok yorulmuştu.

Fatma dedi ki...

Ama her şeye rağmen orada gösteride rontları yaparlarken görünce onları insan göz yaşlarını tutamıyor. Demir'i öp benim için. Fotoğrafta pek şirin çıkmış kerata:)