12 Eylül 2011 Pazartesi

Pepee sen bizim herşeyimizsin!

Pepee'yi çok severek izliyoruz,pepee izlerken kendini yırtsan duymuyor o kadar kilitleniyor.Pepeenin hareketlerinin aynısını yapıyor.Geçen gün alışverişte Gazete&Dergi reyonunda Pepee'nin dergisini gördü ve aldı.Benim bu derginin varlığından bile haberim yoktu.Bilsem illaki daha önce alırdım.Derginin sayfaları özenle karıştırıldı,izlendi,boyandı, okutuldu,burayıda okku okkuu hadi diyerek onbinbeşyüzkere aynı şeyi okuduk.Bu sayıda mıknatıslı pepee puzzle hediyesi vardı.Onuda dolabımıza yapıştırdık.Her yaptığında Başardım dedi,kendi ile gurur duyan bir çocuğum var,ne mutlu bana.


Ananelere yemeğe gittik giderken tabikide yanımızda götürdük.Derginin baş sayfasında ailenin bütün fertleri ve oyun arkadaşları yer alıyordu.Dedesi bunlar kim deyince,Demir parmağınla tek tek göstererek,


Bu Pepee,bu anne,bu baba,bu dede,bu anane,bu bebee,bu şila,bu zulu diye gösterdi,En sonunda da birde şuşu var dedi.Şuşu resimde yok,sadece sesi var yinede söyledi akıllı kuzum benim. İnsanı şaşırtıyor bazen,hepsini ezberlemiş,unutmadan takılmadan gösterdi.

Seviyorum seni çok seviyorum iyiki doğurmuşum seni iyikiiiiiiii..................

2 yorum:

Fatma dedi ki...

bu kilitlenme meselesi korkutuyor beni. Bizimki de öyle, şimşel mc quinci şu sıralar.

MELTEM dedi ki...

hiç korkmuyorum,sabah 8 akşam 5 kreşte,haftaiçi yarım saat pepee izlemesi hoşuma bile gidiyor,eğitici ve çok sevimli bir çizgifilm!

mc oueene gelince yeni moda o...