5 Mart 2012 Pazartesi

iyikin doğdun!

hah tam böyle söylüyor iyikin doğdum,ben 3 yaşındayım...............

Ne kadar zor bir yoldu hamileliğim,çekmediğim dertle çile kalmadı diye arabeskin dibine vurmayacağım ama epey badireli yollarla kavuştuk birbirimize,doğduğu an bile öptürmeden götürdüler,doğru dürüst göremedim bile hemşire sadece oğlunu görünce çok şaşıracaksın sürpriz deyince aşağı inene kadar aklımdan ne senaryolar yazdım mesela ikiz mi ? kız mı?  düşündümde düşündüm.Hadi hemen indirin beni dedim,Odaya girdim baktım pamuk gibi bembeyaz,, kocaman kıpkırmızı dudaklar,,ee dedim nesi var bildiğin bebe şapkasını çıkardı tataaaaaa allahım o ne saç; örsen örülür,toplasan toplanır meğer sürpriz buymuş,ne kadar saçmalamışım:))küçük adam bu, bebek vasıflarından sıyrıldı bu saçlar bir anda:))
üç gün uyumamıştım gözümü alamıyordum,sürekli izliyordum,kimse kucağına almasın,dokunmasın o benim modunda gezdim bir süre,görmemişinn çocuğu oldu ya neyse...
Hayatımın en güzel rengi ,bir dönüm noktası, canından can vermek ,bir insan ne kadar aşık olur işte bu kadar böyle bir aşk yok,sevgisi başka hangi sevgi bu kadar fedakarlık,hoşgörü,sabır ister..

Allah'a her gece dua ediyorum oğlumu bana verdiği için ve sağlıklı mutlu bir ömür geçirmesi için,herşeyi gönlünce yaşayabileceği bir hayat diliyorum,pek tabi her zaman yanında olacağım..
3. yaş gününde daha keyifli oldu herşey,okulda olmasına rağmen epey kalabalıktık..Kıyafetlerini giymek istemedi gün onun diye zorlamadık.arkadaşlarıyla kesti pastasını bizde daha sonra müdahil olduk hepimizi birden görünce şaşırdı,ama KafKaf dedesini görünce hiçbirimiz yoktuk artık..
Bütün arkadaşlarına benim kafkaf dedem bu,benim kafkam dedem geldi diye hepsine tek tek söyledi,
Keyfi görülmeye değerdi.Dedesi doğumgünü şerefine yemek ısmarladı bize,ilginç bir diyalog yaşandı ilerde okuyabilsin diye yazıyorum.
Kafkaf dede;Şu pideden tatsam demir kızar mı acaba dedi?
Hepimiz koptuk mum etmiş hepimizi!!!

Mutluyum,Mutlusun,Mutlu
SENİ ÇOK SEVİYORUM OĞLUM








5 yorum:

hypo dedi ki...

cümle kurmaya ne gerek var değil mi.
postta konu böyle anlatılır:)

MELTEM dedi ki...

hypooooooooo yaktın beni,şirkette facebook olmadığı için evden resimleri yükledim,şimdi yazacaktım

hypo dedi ki...

ha ha ha :)
boşver yazı da güzel gitmiş, diyelim de günü kurtaralım:)

Fatma dedi ki...

Doğum günün kutlu olsun Demir, bak annen ne mutlu, sağlıklı mutlu uzun bir ömür yaşa. Meltemcim oğlanı benim için şöyle bir sıkıp öpebilir misin:)

MELTEM dedi ki...

zevkle öperim