30 Kasım 2010 Salı

güzel bir haftasonu.

Demir'in saçlarını uzatıyoruz ama kulaklarını gıdıklayan uzunluğun kesilmesini istememiz üzerine Agoradaki Osça'ya götürdük.Kapıdan girer girmez feryat figan-- yağdı gürledi benimki.Ne oldu oğlum dedikçe daha çok ağladı sanki.Halit babam,Cemre,Mert ve benim bütün konuşmalarımıza rağmen ikna olmadı.Gözlerinden Beşer'li Onar'lı yaşlar dökülüyordu çizgi filmlerdeki gibi.

Demir daha 38 günlükken ilk traşını olan ve saçları çok uzadığı için traş ettirme süresi  bir ayı geçmeyen bir çocuk olarak çok şaşırtıcı bir durum oldu.Çıkışta uğrayalım dedik ve çıktık.Mağazaları gezdik Demir dedim annem saçlarını kestirelim mi?Bir aslan kükredi sankii wwowoowoaaaaaaahhhhhh diye bir ses çıkararak ağlamaya başladı,bizde bıraktık öyle kendi haline...

Öğleden sonra Nurturia anneleriyle buluşmamız vardı Topolinoda..Hepsi birbirinden tatlı,sıcakkanlı insanlar,bebelerde kaymaklı lokum,fıstıklı dondurma gibilerdi.BAYILDIM.

Demir'i bana benzeten ELİF'e,ELFANA'YA ve HAYAT'A teşekkürü borç bilirim mutlu oldum çok...

Topolino acayip kalabalıktı kapıdan girince noluyoruz yaa oldum çünkü yolda gelirken Mert'le aramızdaki diyalog şöyleydi;

MERT:Meltem bak kalabalıktır burası yine enfeksiyon kapmasın,biliyorsun süründü 1 ay geçen sefer,
MELTEM;Merak etmeeeeee giriş bedava değil (20 lira) sanmıyorum okadar kalabalık olmazzzzzzzz.

Kapıdan kafamı uzattığım anda sadece 50 kişi görüyorum.vücudum dahil olduğunda 200 çocuk oluyor.Ohaa yani diyorum içimden Mert'e çaktırmadan!!Bizim anneler zıpzıpta çocuklar sağlam yerde diyorum,kuzu kucağımda dalıyorum zzıpzıpa..Demir daha önce gelmiş gibi başlıyor zıplamaya bayağı keyiflendi orda olmaktan.Annelerle az da olsa sohbet edip tanışabiliyoruz.Bir kahve içelim Agorada deniliyor,ama biz yeni geldik sizi yeni gördüm gitmeyinnnnnnnnnn diyor içimden bir ses.O sese kulak veriyor Elfana hadii hadiii.
Mert e gidiyorum hadi gidelim kahve içicez sonra döneriz! Çocuklar çok mutlu (CEMRE&DEMİR) sen iç kahveni gel diyor.Şok Şok Şok hiç kurcalamadan tamam diyorum..İlk Defa kendi isteğiyle beni bırakıyor ve ben ilk defa ikisi de olmadan kahve içebileceğim yaşasınnnnnn....diye diye arkama bakmadan kaçıyorum :))

Starbucks a oturuyoruz bayağı kalabalığız muhabbet güzel, kızlar güzel, bebeler güzel White Chocalate Mocha güzel, koca ve çocuk yok EN GÜZEL..........
Benim üçlü geliyor kuzunun ayağında ayakkabı yok Topolinoda kalmış, kuzenim arıyor Hikmet topolinodayız gelin diye bir türlü kavuşamadık ta bugün.Gittik kimse yok süper olmuş sadece biz ve kuzenim! çocuklar doyasıya koşturuyor ben oturuyorum süperdi.Neymiş  17:30 dan sonra gidilecek birdaha sefere!!

Eve dönüyoruz kuzuyu yıkıyorum. Baby Tv yi izlerken sızıyoruz ailece!!

Pazar sabah 09:00 kalktı ilk defaaa hepimiz dinç uyandık.Pazara gittik alışveriş yaptık.Akşam babam ve Mert rakı-balık faslı yaptılar yine.Çok alıştılar her hafta her hafta!Bu arada bende Mert'in Çakırkeyif hallerini seviyorum iç iç diyorum hehe:)))))

 
Bu arada ebay siparişlerimiz geldi çok güzel Demir'de bayıldı .Yakup Abi'ye teşekkür ederiz...


1 yorum:

Fatma dedi ki...

Merhaba Meltem, o nurturia annelerinden biri olarak o gün ben de topolinadaydım ve sizi biraz bekledim ve gürültüye dayanamayıp oradan ayrıldım. Tanışmayı çok istemiştim ama bu sefer olmadı, bir başka sefere görüşmek üzere:)