17 Ocak 2011 Pazartesi

Ressam Demir ŞAHİN

Oğlumla bol aktivitli bir haftasonu geçirdik başbaşa.Babanın hasta olması nedeniyle o bizle gelemedi.Cumartesi sabah Kipaya gittik oyun grubumuz yoktu bir süreliğine askıya alındı.Ama kuzu yürüyen merdivenden iner inmez oyun grubuna koştu ama içeriye girmedi zaten geliş amacımız farklıydı.Neyse kipa marka boyama kitapları 1 TL-almayanı dövüyorlar hemen kaptık 3-5 tane,resim özürlü ana-babadan ressam bir çocuk şaka gibi.Boyama kitabını alınca boya çağrışım yaptı herhalde tutturdu; boyada isterim diye ne kadar anlatsamda boş ----TAKILDI---
ASİ çocuğun Köle annesi olarak boyun eğmek istemesemde evdeki boyasının silik boyadığını düşünerek aldım.Balık reyonuna geldik iki kız mezgit balığı pişiriyor bir yandan da tanıtıyor.Baliik Baliiikk diye yanaştı tezgaha kedi misali abla verdi.
BİDAAAAAAAAA, birdaha verdi gülerek,
BİDAAAA birdaha
BİİİDAAAA birdaha
BİİİDAAA bir öğününü çıkardı hehe:)))
Ablalarda çok sevdi DMR'i,
al ablacım ye ablacım diye elleriyle beslediler.

Öğretmenimiz aradı Elacık oyun grubuna gelmiş alışverişi tamamlayıp gittik yanlarına.Arca'da orada bayağı alıştı.Eya-laa nasıl tatlı bir kız,dudakları lokum gibi doğumgünüymüş bu hafta davet edildik cumartesi günü için ama ISO 17025 eğitimim olduğunu unutarak zevkle dedim.bELki 16:00 dan sonra yaparlar PESS!!

Eve gelir gelmez Dmr torbaların içine yumuluyor boyaya takılmıştı ya hani hemen yapması lazım.kuruyoruz tezgahı mutfak masasının üstüne,bende o resim yaparken poğaça falan yapsammı diye düşünüyorum.Bandanasını takıyorum başlıyor boyamaya çizmeye,ellerini daha iyi kullanıyor artık her geçen boyama aktivitesinde farklılaşıyor.






 


Pastel boyalarla resim yaparken kalem boyalarını istedi.farkı biliyor şimdiki nesil felaket yarebbim!Bende  düşüncelerimi gerçekleştirdim çünkü herşeyi DMR uyuduktan sonra yapıyorum normalde,çünkü yapmama izin vermiyor herşeye el atmak istiyor.İşte Şah Eserlerim,bu işe mi soyunsam bilemiyorum.?


 

Gerçekten güzel görünüyor değil mi?Tadı da öyleydi inanın,:)) Doğumgününe ön hazırlık,her ne kadar nasıl ve nerede yapacağıma karar veremesemde!!

Çok yoruldu uyudu sonrasında uyanınca ona sürpriz vardı en sevdiğinden CEMUŞŞ.

Bütün gece hiç durmadan oynadılar.23:00 te uyuttum kuzuları ÇOK TATLILAR ÇOKKKKKKK...



2 yorum:

Fatma dedi ki...

Ne tatlısın sen Demir. Bandanasını yesinler onun:)) Resmin boyanmış halini de isteriz annesi. Tepsidekiler de harika görünüyor. Cemuşuyla pek mutlu görünüyor.

kuzunun annesi dedi ki...

Cok yakısmıs bandanası , Ela olsa 1 dakika tutmuyor basında ne bandana ne toka..

tarif isterim tarif