18 Şubat 2011 Cuma

passstaa

 
          

Pastanın tadını aldı alalı,adını söyledi söyleyeli.İster arabada seyir halinde olsun,ister yürüyor olalım.Pasta pasta pasta diye tutturuyor.Tamam alalımda her zaman olmazki.Arasıra yaşlı teyzeciklere denk geliyorum,al kızım ağlatma neden almıyorsun?çocuk ağlıyor!!falan söylemlerinle karşılaşmaya başladım.Yapı olarak çokta önemsemem konuşulanları,kendi bildiğim en doğrudur gazıyla hareket ederim.Ama bu teyzecikler zaten gerildiğim o an sinirden zıplatıyorlar beni.
Geçenlerde yine pasta krizi yaşanırken,evde de var dünden,anlatmaya çalışıyorum namümkün.Amcanın biri atılıyor;Bu sefer amca!
Gel dedem ben alayım sana.Neeeeeeeeee,Dede mi?Elbette kötü niyet yok farkındayım,Demir hemen adamla kanka olur.Kızım der amca,bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu şimdi herşey çeşit çeşit yesin varsın.Baksana ne can alıcı.Aynen öyle can alıcı dedim içimden.Anlatmakla uğraşmayarak ve kızmayarak kibarca red ederek uzaklaşıyoruz ordan.Bir kriz daha atlatıldı.Eve döndüğümüzde bir dilim pasta ikram ettiğim insan yavrusu görünümlü canavarusss pastayı yemedi.

Evetttttt gülermiyiz ağlarmıyız?


2 yorum:

Makeupbyfun dedi ki...

Ben olsam bende yemem tazesi varken almamışsın :P

Fatma dedi ki...

Amanda kuzuya. Annesi pasta börek derken onlar değil biz tombikleşmeye başladık, bu gidişe bir dur demek lazım. Bu pastaların ne kadarını sen yedin, valla ben olsam yarısını silip süpürmüştüm:(