6 Şubat 2011 Pazar

BEN ONA RESMEN AŞIĞIM DIIRIRRNNN DIRINNN

Tıraş oldu kuzum çok yakışıklı oldu çokkkkkkk. Berberin lavabo musluğunu aç-kapa aç-kapa şeklinde oynayarak tamamlayabildik traşını,zira kapıdan girer girmez mızıklanmaya başladı.Tıraş parasını direk İZSU'ya ödeyecekler ayrı,bizden birşey kazanamadılar.

Bu haftayı krizsiz atlattık çok sakin ve olgundu hayretler içerisindeyiz.İkea'dan mammut masa ve sandalye aldık ona,onunda etkisinden olacakki bütün haftasonu masada resim yaptı yazı yazdı çizdi de çizdi,arabalarını masanın üstüne dizdi arasıra üstüne çıktı zıpladı (okadar olur).


Alaşehirden büyük ananemiz ve yengemiz geldi bizde kalıyorlar,DMR' de bu durumdan çok memnun ilgi çoğaldı,bütün bildiklerini sıralıyor arka arkaya..

Sürekli telefonumu getirerek KafKafKaf diyor.Halit dedemizin adı bu KafKaf dede!Ara Diyor arıyorum bildiğimiz hayat hikayesini anlatıyor;

Düştiii...
Pat vuduuuu kafayii,hıhh ehh ehh yaptii baba...

Düştü pat diye kafasını vurdu,babası da hıııııı dedi kızdı dövdü kapıyı...

KafKaf dedemiz ve babamız onca yapmayın ısrarıma rağmen dövüyorlar kapıyı..
Dövmeyin kardeşim bugün kapıyı yarın sizi döver bu!!
Şiddete mahal yoktur!

2 yorum:

Fatma dedi ki...

Maşallah annesi pek yakışmış tıraşı:) Güle güle uzasın saçı. Biz de bu hafta sonu ilk saç kesme maceramızı yaşadık, izin vermiyordu bu güne kadar. Bir kaç foto çektim yayınlayacağım fırsat bulduğumda:))

Deli Anne dedi ki...

Sıhhatler olsun! Pek yakışıklı olmuş bu traşla Demir:)